Jingrun Clubhouse

Lasvit Crystal Wall

Jingrun Clubhouse is a multifunctional "living room", located at Xiaoyun Road, No. 8. The clubhouse is inside a luxury apartment in Beijing. The project is the symbol of the Golden Age of China, which makes the rise of China clear, to create unique spaces for living in contemporary China. Lasvit’s Crystal Wall perfectly embellishes the whole space of the clubhouse and fully respects the uniqueness of the place.

Concept

Lasvit’s Crystal Wall takes its inspiration from the architecture of the Czechoslovakian 1960s and 1970s, but updates it for the refined tastes of the 21st century. The versatility of the glass clip-in system means that the Crystal Wall can be used both as paneling, decoration or partition, and can furthermore be silver-coated, colored or clear, depending on the requirements of the interior.

Become Enlightened

Never miss a chance to peek on new art installations,
get our very special offers and see us live.

facebookinstagramyoutubetwitterpinterestlinkedin

Copyright © 2018 Lasvit Privacy Policy